Investera i en ny lokal

Letar du lediga kontor och lokaler i Göteborg? Då behöver du inte leta längre utan bara klicka på länken. Dock kan det vara bra att tänka på en eller tre saker innan du slår till. Detta för att din nya lokal ska bli så bra som möjlig och för att alla på kontoret ska trivas och känna att detta är en bra miljö att jobba i. Arbetsmiljön är den tyngsta faktorn vid val av ny lokal i en undersökning gjord av Skanska.

Tänk på arbetsmiljön

Er arbetsplats ska spegla företaget och de värden som ni vill kommunicera. Så, det handlar inte bara om att ha ett bra klimat gällande ventilation och personer och bra belysning. Nu betyder arbetsplatsen bara mer och mer och då konkurrensen hårdnar gäller det att vara på topp med allt och visa vad man är för ett företag. Det som länge varit på tapeten: öppen planlösning då arbetskollegorna sitter i ett öppet kontorslandskap kan för många få negativa konsekvenser och minska prestationen på jobbet- Den bästa lösningen är att ha en mix av öppna ytor samt ha rum där man kan stänga in sig i eller jobba om man så vill. Mycket handlar om att personalen ska trivas, då de är dem som är ryggmärgen i ett företag.

Så, innan du investerar i en ny kontorslokal, skriv ner punkter om vad ni är för ett företag, prata med de anställda hur de jobbar på bästa sätt, tänk även på läget: om ni kan kunder som behöver komma till er samt kolla på ett stort utbud av lokaler.